Szeretek enni. Ezzel persze sokan vagyunk így, de én főzni is szeretek. Ha azt gondolod, ez mennyire buzis má', akkor felejtsd el a blogot. Ha nem, akkor élvezd, szólj hozzá, mondd el a saját tuti fortélyaidat, vagy oktass ki, ha úgy érzed, vétek néhány hozzávalót úgy összeereszteni, ahogy én teszem.
Kaját csinálni egyedül is lehet, de egy jó vacsora, néhány finom falat alapvetően társaság-igényes. Ráadásul minden étel egy külön történet. Vagy legalábbis van körülötte sztori. Így aztán minden posztban lesz
- egy étel
- egy lazán kapcsolódó történet, benyomás, miegymás
Le kell szögezzem, hogy nem vagyok szakács, borszakértő meg távolról sem. Az alapanyagok tekintetében a frissre/termelőire/prémiumra esküszöm, de gyakran hajlandó vagyok kompromisszumot kötni, különösen, hogy nincs minden sarkon piac és Culinaris.
A merőkanállal csak úgy merítek. Kedvenc kajákból, meg a körülöttük lévőkből.